Nabat

Partycentrum
Nabat

Zalen

Bij Partycentrum Nabat bieden wij u de flexibiliteit van twee verschillende zalen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze grote zaal kan moeiteloos worden opgesplitst in twee afzonderlijke ruimtes, waardoor u de mogelijkheid heeft om bijvoorbeeld een mannenzaal en een vrouwenzaal te creëren. Deze aanpasbaarheid stelt ons in staat om uw evenement op maat te maken en u de perfecte setting te bieden voor een geslaagd feest.

Grote zaal

Onze grote zaal bij Partycentrum Nabat is een ruimte die uitblinkt in veelzijdigheid en biedt talloze voordelen voor diverse evenementen. Met een royale capaciteit biedt deze zaal voldoende ruimte om uw gasten comfortabel te ontvangen, of het nu gaat om een grootse bruiloft, een zakelijk seminarie of een ander feestelijk samenkomen.

Kleine zaal

Onze ruime grote zaal kunnen wij ook verdelen in twee kleinere zalen, die elk hun eigen unieke voordelen hebben. Deze kleinere zalen zijn ideaal voor meer intieme bijeenkomsten, zoals familiefeesten, vergaderingen of kleine bruiloften. De zalen bieden een knusse sfeer en een gezellige omgeving waar uw gasten zich direct thuis zullen voelen.

Kom gerust langs voor een rondleiding.

Partycentrum Nabat is makkelijk bereikbaar. Wij zijn gevestigd in Ledeacker, tussen Nijmegen en Boxmeer. We staan altijd klaar om u persoonlijk te verwelkomen en een rondleiding te regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Neem gerust contact met ons op om uw bezoek te plannen en onze faciliteiten te ontdekken.
Scroll naar boven